• Megújítva
EMERIT Nyomtató Állvány, Polc Tároló Fa Asztal, Papír Organzier Otthoni/Irodai,Nyomtató Kelő, 2 Gumiabroncs (Fekete,Nagy)

EMERIT Nyomtató Állvány, Polc Tároló Fa Asztal, Papír Organzier Otthoni/Irodai,Nyomtató Kelő, 2 Gumiabroncs (Fekete,Nagy)

Rating 
HUF 3599.10

Készleten
Rendelhető

【TARTÓS & STABIL】Erős szerkezet, erős teherbírás, ez a fa fájl szervező elég erős ahhoz, hogy egy nyomtató vagy a monitor tetején, használjon rakható. 【Helytakarékos & KÉNYELMES】Nagy tároló dokumentumok,fájlok,irodalom,könyvek,magazinok,vegye figyelembe, könyvek,levelek,levelek vagy egyéb felszerelést kell tartani kényelmesen közeli, rendezett. 【INTIM VÉDELEM】Ez a stand készült MDF élekkel védelem.Csúszásmentes gumi lábak csökkenti a mozgalom, valamint védi a munkafelület a karcolásoktól, illetve karcolásokat. 【TÖBBCÉLÚ 】A sokoldalú design a szervező lehetővé teszi, hogy használható bárhol, mint otthon, az irodában vagy az iskolában .Használhatja szerint a szükség nagyon könnyen. 【KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS】Könnyű összeszerelni, illetve fenntartani.Minden tartozékot tartalmaz.Kész méretek 17.7 x 14.5 x 8.6 (Hxszxm).Súly kapacitás polc : 33/11/ £ 20. 【TARTÓS & STABIL】Erős szerkezet, erős teherbírás, ez a fa fájl szervező elég erős ahhoz, hogy egy nyomtató vagy a monitor tetején, használjon rakható. 【Helytakarékos & KÉNYELMES】Nagy tároló dokumentumok,fájlok,irodalom,könyvek,magazinok,vegye figyelembe, könyvek,levelek,levelek vagy egyéb felszerelést kell tartani kényelmesen közeli, rendezett. 【INTIM VÉDELEM】Ez a stand készült MDF élekkel védelem.Csúszásmentes gumi lábak csökkenti a mozgalom, valamint védi a munkafelület a karcolásoktól, illetve karcolásokat. 【TÖBBCÉLÚ 】A sokoldalú design a szervező lehetővé teszi, hogy használható bárhol, mint otthon, az irodában vagy az iskolában .Használhatja szerint a szükség nagyon könnyen. 【KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS】Könnyű összeszerelni, illetve fenntartani.Minden tartozékot tartalmaz.Kész méretek 17.7 x 14.5 x 8.6 (Hxszxm).Súly kapacitás polc : 33/11/ £ 20.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak