• Megújítva
ZGO Lebegő Polc, Fehér, Falra Szerelhető, Tároló Polcok, Arany törülközőtartó a Fürdőszoba, Konyha, Hálószoba, 2 (Fehér)

ZGO Lebegő Polc, Fehér, Falra Szerelhető, Tároló Polcok, Arany törülközőtartó a Fürdőszoba, Konyha, Hálószoba, 2 (Fehér)

Rating 
HUF 1.33

Készleten
Rendelhető

2 X Fa lebegő polcok.A szétszerelés, egyszerűen távolítsa el a csavarokat.Tökéletes fürdőszoba essentials, konyha, fűszerek, vagy díszítő elemek életterek, ezek a fürdőszoba polcok ellát több kell, fokozza a lakberendezés, illetve szervezet.A szétszerelés, egyszerűen távolítsa el a csavarokat.Lehet telepíteni a fal, a home megjelenítéséhez, majd szervezni, vázák, családi fényképek, könyvek, ajándéktárgyak, vagy tárolni az elemeket a fürdőszoba, nappali, hálószoba, konyha. 【Kompakt & Elegáns Termék Leírások】 : A fenyő deszka intézkedések 15.Persze, lehet telepíteni egy lebegő polcok otthona bármely helyiségébe,engedje szabadjára a fantáziáját. 【Könnyed Telepítés & Szétszerelés】 : Tartozékok utasításokat. 2 X Fém váz felett.Nagy a szervező a tisztálkodási, hajápolás kellékek, make-up, fürdőszobai kiegészítők, valamint még sok más.Használj RÖVID CSAVAROK a fém keret, HOSSZÚ CSAVARRAL falra szerelhető.Ezek a praktikus, dekoratív lebegő polcok, adjunk hozzá egy kis kifinomult, hogy a lakberendezés, valamint javítja a szervezet.A porfestett felület növeli a megjelenést biztosít rozsda elleni védelem, így tartós, tetszetős.A fém szerkezet funkciók védő őrök, törülközőtartó, hogy ezek a lebegő polcok az ideális választás fürdőszoba polcok, fali polcok, elegáns lakberendezés.A csomag tartalmaz 2 előszerelt polcok, 1 törülköző tartó, 4 bővítése csavarok, 4 hosszú csavarokat, majd a 4 rövid csavarok. 【Kompakt & Elegáns Termék Leírások】 : A fenyő deszka intézkedések 15. 4 X Hosszú csavarok.Tökéletes fürdőszoba essentials, konyha, fűszerek, vagy díszítő elemek életterek, ezek a fürdőszoba polcok ellát több kell, fokozza a lakberendezés, illetve szervezet. 4 X Fix terjeszkedés csavart. 1 X Telepítési Útmutató. 【Többcélú Fürdőszoba Polcok & Beyond】 : A lebegő polcok a falon, extra tároló a különböző szobák.Ha nincs elég hely a szobában, akkor is kell egy ilyen lebegő áll.Lehet telepíteni a fal a nappaliban, vedd fel a cserepes növények, a könyveket, vagy abstracts rajta, hogy a nappali kifinomult.Megjegyzés : A lebegő polcok kell szerelni egy erős fal nem alkalmas a telepítési helyeken, hogy nem vagy elég erős, mint a gipsz falak vagy fa panelek.A konzol készült fenyő fa, ipari fém, ami nagyon egyszerű, de létrehozhat plusz helyet az ön számára.Használj RÖVID CSAVAROK a fém keret, HOSSZÚ CSAVARRAL falra szerelhető.Ez teremt extra helyet segít, hogy jobban szervezni a holmiját.A fém szerkezet funkciók védő őrök, törülközőtartó, hogy ezek a lebegő polcok az ideális választás fürdőszoba polcok, fali polcok, elegáns lakberendezés. 【Többcélú Fürdőszoba Polcok & Beyond】 : A lebegő polcok a falon, extra tároló a különböző szobák.A csomag tartalmaz 2 előszerelt polcok, 1 törülköző tartó, 4 bővítése csavarok, 4 hosszú csavarokat, majd a 4 rövid csavarok. 1 X törülközőtartó.Ezek a praktikus, dekoratív lebegő polcok, adjunk hozzá egy kis kifinomult, hogy a lakberendezés, valamint javítja a szervezet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak