• Megújítva
Sonix x Sanrio MagSafe Töltő iPhone 14, iPhone 13, iPhone-12 Sorozat | Gyors Vezeték nélküli Töltő x 6.5 ft Kábel (USB-C)

Sonix x Sanrio MagSafe Töltő iPhone 14, iPhone 13, iPhone-12 Sorozat | Gyors Vezeték nélküli Töltő x 6.5 ft Kábel (USB-C)

Rating 
HUF 1.00

Készleten
Rendelhető

[Kompatibilis Mag Safe] : önbeálló mágneses lemez lehetővé teszi a pontos együttállás a gyors, hatékony felelős az - Amellett, hogy fel tudod tölteni a Air Pods Profik. [Gyors, Biztonságos] : 10 W kimeneti Intelligens Töltési Technológia előírja, túlmelegedés elleni védelem, túlfeszültség, majd rövidzárlat-védelem megakadályozhatja, hogy az i Phone a túlmelegedéstől, megőrizve & optimális akkumulátor-élettartam, miközben egy gyorsabb, biztonságosabb töltés élményét. [Teljes Töltés Kényelem] : Megszüntesse a gond az kihúzásával, majd csatlakoztassa újra.Egyszerűen helyezze a töltőt a lemez közepén az i Phone power up!Hivatalosan engedélyezett együttműködésben a világhírű, legaranyosabb, legkedvesebb, de jószívű, Hello Kitty, Barátok. [Mag Safe Esetben Kötelező] : Tovább az ügyet.Díjak közvetlenül hitelesített Mag Safe telefon esetekben.Kell egy ügyet?Gubanc a megfelelő Sonix Ma Safe kompatibilis esetben a legjobb eredményt. [Extra hosszú] : Töltő kábel is kiterjed, legfeljebb 6,5 méter (2 méter) a rugalmas, gondtalan töltés.USB-C kapcsolatot. *Az USB-C fali adapter nem tartozék. [Kompatibilis Mag Safe] : önbeálló mágneses lemez lehetővé teszi a pontos együttállás a gyors, hatékony felelős az - Amellett, hogy fel tudod tölteni a Air Pods Profik. [Gyors, Biztonságos] : 10 W kimeneti Intelligens Töltési Technológia előírja, túlmelegedés elleni védelem, túlfeszültség, majd rövidzárlat-védelem megakadályozhatja, hogy az i Phone a túlmelegedéstől, megőrizve & optimális akkumulátor-élettartam, miközben egy gyorsabb, biztonságosabb töltés élményét. [Teljes Töltés Kényelem] : Megszüntesse a gond az kihúzásával, majd csatlakoztassa újra.Egyszerűen helyezze a töltőt a lemez közepén az i Phone power up!Hivatalosan engedélyezett együttműködésben a világhírű, legaranyosabb, legkedvesebb, de jószívű, Hello Kitty, Barátok. [Mag Safe Esetben Kötelező] : Tovább az ügyet.Díjak közvetlenül hitelesített Mag Safe telefon esetekben.Kell egy ügyet?Gubanc a megfelelő Sonix Ma Safe kompatibilis esetben a legjobb eredményt. [Extra hosszú] : Töltő kábel is kiterjed, legfeljebb 6,5 méter (2 méter) a rugalmas, gondtalan töltés.USB-C kapcsolatot. *Az USB-C fali adapter nem tartozék.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak